Jégkorong

2022.02.15. 10:59

Hári Norbertre műtét vár

A DEAC jégkorongcsapatának támadója a klubhonlapnak adott interjúban mesélt a sérüléséről.

Hári Norbert | Fotó: Napló-archív

Ha jól emlékszem, ez a sérülés nem újkeletű dolog…

 

A 2020-21-es szezonban történt az eset. A Brassó elleni meccsen kaptam egy ütközést a hátam mögül, mire kiugrott a vállam, és ez megismétlődött az idén két alkalommal is. Reménykedtünk, hogy felépülhetek, az új évben játszottam is néhány mérkőzést, de a vállam csak nem bírta a terhelést, még a kupadöntőn sem tudtam beszállni.

 

Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

 

Nem örülök, de már elfogadtam, hogy műtétre lesz szükség. Jelen pillanatban a lehetséges időpontok kiválasztása a legfontosabb teendő. Számomra az lenne a legjobb, hogy minél hamarabb túlessek rajta. A gyógyulási idő eléggé hosszadalmas, az orvosok szerint 3-4 hónapra lehet számítani.

 

Úgy emlékszem, hogy a múltban nem voltál sérülékeny játékos…

 

Ez így is van, ezért is szeretnék mihamarabb megszabadulni ettől a problémától. A műtétet a Kenézyben csinálják meg, azért döntöttünk így, mert közel van, és rendelkezésre áll a magas szintű orvosi háttér.

 

A lábadozás idejét Debrecenben akarod tölteni vagy Svédországban?

 

Úgy gondoltuk, hogy itt maradunk. Én 2014 óta a szó szoros értelmében hazajárok Debrecenbe, most pedig már a kis családom is velem van, nem lesz hiányom semmiben, a rehabilitációt is tudom csinálni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában