Futsal

2021.11.04. 16:03

Presztízsmérkőzés vár a DEAC női futsalosaira

Üveges Katalin szerint a Debreceni Egyetem alakulata az edzésmunka miatt bizakodó lehet a rangadó előtt.

Forrás: deac.hu

Igazi csúcsmeccs vár a DEAC-ra szombat este, hiszen a Tolna vendégeskedik a DESOK-ban. Talán nincs olyan cívisvárosi szimpatizáns, aki ne emlékezne arra, hogy az előző szezonban ez a két gárda vívta a bajnoki döntőt. Az aranycsata komoly izgalmakat hozott, végül a debreceniek az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot 3-1-re nyerték meg. A csapatok idén is nagy célokat tűztek ki, így a szurkolók valószínűleg egy színvonalas összecsapást látnak majd – írja a deac.hu.

– A tolnaiakkal mindig rangadót szoktunk vívni, és ez így lesz most is. Ellenfelünket az NB I. egyik legerősebb alakulatának tartom, a keretét ügyes futsalosok alkotják. Ugyan a Budaörstől kikapott, ennek ellenére ebből az eredményből nem lehet nagy következtetéseket levonni. Az edzéseken mindenki nagy fordulatszámon pörög, és ez bizakodásra adhat okot. A DESOK talaja szintén a mi malmunkra hajthatja a vizet, hiszen ez az ellenfélnek kissé idegen lesz. Tóth Nórit nemrég megműtötték, ő már kocoghat, ám rá még nem számíthatunk. Szerencsére Krascsenics Csilla a héten már velünk készült, így minden bizonnyal vállalja majd a játékot. Nyilván szép emlék a bajnoki cím, de már nem gondolok sokat a fináléra. Ez már egy új idény, és az erőviszonyok kicsit átalakultak a bajnokságban. Nálunk is történtek változások a keretben, az új lányok beépítése nem megy egyik pillanatról a másikra, ez egy időigényes folyamat – hangsúlyozta Üveges Katalin.

A DEACA csapatkapitányának életét az előző hetek során sérülések keserítették meg, de a jelek szerint már nincs akkora gond, ugyanis a Csepel elleni 4-0-ás siker során duplázott. – Két hónapos sérülésből tértem vissza, természetesen örülök a góljaimnak, bár azt hozzá kell tenni, hogy a jeleneteknél némi szerencsém is volt. Először a vádlimmal akadtak problémáim, aztán a combom fájt. Hosszú időt kellett kihagynom, nagyon vágytam már arra, hogy újra pályára lépjek. Kicsi félsz azért dolgozott bennem a múlt heti találkozón, ugyanis nem akartam ismét kidőlni a sorból. Ettől függetlenül igyekeztem felszabadultan játszani, szerintem nem lógtam ki a sorból. Még nem vagyok tökéletes állapotban, de azért járok kezelésekre, hogy ez megváltozzon – mutatott rá Üveges Katalin.

A DEAC-Tolna rangadót a szurkolók ingyen tekinthetik meg, de a belépéshez védettségi igazolványra van szükség, aminek az érvényessége egy fényképes dokumentummal támasztható alá. A mérkőzést a Youtube-on élőben közvetítik.

Női futsal NB I. 5. forduló

DEAC-2F-Bau Tolna-Mözs

2021. 11. 06. (szombat) 18:00, DESOK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában