Futsal

2021.10.29. 09:00

Volt szobatársa ellen küzdhet az újfalui tréner

Idegenben harcolnak a bajnoki pontokért futsal együtteseink.

20211022 Veszprém Veszprém Futsal (fehér mez) - MVFC Berettyóújfalu (piros mez) férfi felnőtt futsal NB I. labdarúgó mérkőzés Fotó: Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló Képen: FRIDRICH DÁVID (8); TÓTH ATTILA (7)

Fotó: Napló-archív

Mind a két hajdú-bihari NB I.-es futsalcsapat pályára lép pénteken. Az MVFC Berettyóújfalu a Nyírgyulajhoz látogat 18 órától, ez a mérkőzés több szempontból is tartogat érdekességeket, erről Trencsényi Jánost, a Mezei-Vill edzőjét kérdeztük. – A saját szemszögemből nézve azért lesz kiemelt jelentőségű ez az összecsapás, mert Lovas Norbert, aki a nyírgyulajiak edzője, évekig volt a csapattársam, a magyar válogatottnál pedig még szobatársak is voltunk – mondta el a Hajdú-bihari Naplónak az újfalui tréner. Trencsényi János hozzátette, hogy nem csak neki adhat az általa említett ok plusz motivációt, hanem több olyan játékos is van az MVFC keretében, akik megfordultak a szabolcsi együttesben, így elgondolása szerint őket s fűtheti a bizonyítási vágy.

Trencsényi János, az MVFC vezetőedzője | Fotó: Napló-archív

– Rangadó jelleget abból a szempontból is ölthet a találkozó, hogy a két gárda mindig szoros, izgalmas mérkőzést játszik egymással. Ellenfelünk tabellán elfoglalt jelenlegi helyezése semmit nem fog számítani, a meccs pikantériája valószínűleg őket is fűteni fogja – fogalmazta meg véleményét az edző.

Végül arról beszélt a berettyóújfalui mester, örül annak, hogy a sérült játékosainak egy része visszatér, ugyanis ez megnyugtathatja az egész csapatot.

A debreceni vonal

Az MVFC mellett pályára lép a DEAC is pénteken: Elek Gergő tanítványai az eddig meglepően jól szereplő Kecskeméthez látogatnak. A Kecskemét legutóbb egy rendkívül izgalmas, parázs mérkőzésen maradt alul 6–5-re az Aramis gárdájával szemben, a Debreceni Egyetem alakulata pedig Újpesten ért el 4–4-es döntetlent úgy, hogy többször is hátrányból állt fel a találkozón. A Kecskemét–DEAC mérkőzés 19 órakor kezdődik.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában