labdarúgás

2021.10.05. 12:19

Németh Krisztián fontos perceket töltött a pályán – videóval

A DVSC játékosa elmondta, a drukkerek segítsége is kellett, hogy a csapat kihozza magából a maximumot a Fehérvár ellen.

Hosszú idő után játszott ismét magyar élvonalbeli összecsapáson a DVSC nemrég igazolt kiváló labdarúgója, Németh Krisztián. A futballista a 77. percben állt be csereként, ráadásul nem is akárhogy, hisz ő harcolta ki a tizenegyest, melyből Ugrai Roland megszerezte a vezetést a 86. percben – írja a dvsc.hu.

– Nyilván sok idő telt, mióta legutóbb NB I.-es meccset játszottam, így persze jó érzés volt ismét pályán lenni és a DVSC hazai közönsége előtt bemutatkozni – kezdte a Loki 37-szeres válogatott támadója, Németh Krisztián. – Közvetlen a pályára lépésem előtt megkaptam a taktikai utasításokat az edzőktől, és átbeszéltük a pontrúgásokat. Sikerült összehoznom egy büntetőt, amellyel sokáig úgy tűnt, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot, de végül a Fehérvár is kapott egy tizenegyest. Örültem a lehetőségnek, fontos perceket töltöttem a pályán, ezek elengedhetetlenek, hogy minél előbb visszaszerezzem a megfelelő erőnlétem. Jól jön nekem a válogatott szünet, ami persze edzéssel telik majd, ebben az időben bele tudom tenni a felkészülésembe azt a plusz melót, amivel közelebb kerülhetek a többiekhez.

Nagy szeretettel fogadták a szurkolók Németh Krisztiánt, aki szerint remek hangulat uralkodott a Nagyerdei Stadionban.

– A drukkerek segítsége is kellett, hogy a csapat kihozza magából a maximumot a Fehérvár ellen. Csúsztunk-másztunk, aminek köszönhetően emberhátrányban is pontot tudtunk szerezni. A lefújást követően jólesett a szurkolók biztatása, úgy érzem, közelebb került egymáshoz a két fél. Hasonló hozzáállást kell tovább vinnünk, és akkor jönnek majd a győzelmek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában