Rögbi

2021.10.18. 11:12

Elnökségi tagnak választották a DEAC szakosztályvezetőjét

Aenab Hussaint a Magyar Rögbi Szövetség emelte tagjai közé.

A Magyar Rögbi Szövetség péntek este tartotta tisztújító közgyűlését a Kincsem Parkban. A Kiss Antal elnök vezetésével megtartott esemény megerősítette a májusi elnökségi határozatokat, valamint elfogadta az alapszabály módosításokat – írja a szövetség hivatalos Facebook-oldala. A DEAC-ot érintő döntés is született, ugyanis a debreceniek rögbiszakosztály-vezetőjét, Aenab Hussaint nagy többséggel a szövetség elnökségi tagjának választotta a közgyűlés – olvasható a deac.hu-n.

– Nagy öröm számomra, hogy a Magyar Rögbi Szövetség tagjává választottak – mondta Aenab Hussain. – Egy olyan angliai megyéből származom, ahol a rögbi nagyon népszerű sportág, és amikor elkezdtem az egyetemet, nem tudtam volna elképzelni, hogy egyszer itt Magyarországon képviselhetem a sportágat. A feladataim közé tartozik majd többek közt az egyetemi rögbisport újraindítása, valamint a külföldi diákok koordinálása valamennyi magyar felsőoktatási intézményben. Azt gondolom, a magyarországi rögbi az elmúlt években folyamatosan fejlődött, azonban a szövetség előtt még sok munka áll, hogy növelje a részvételt és a sportág színvonalát – zárta Aenab Hussain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában