Labdarúgás

2021.10.19. 11:58

A Putnokkal játszik rangadót a kis Loki a hétközi fordulóban

A DEAC-pályán rendezik a szerdai meccset, melyet a Debrecen Televízió élőben közvetít.

Forrás: dvsc.hu

Fotó: Picasa

Két bajnoki mérkőzés vár a héten a DVSC második csapatára. Szűcs Jánosék elsőként hazai környezetben gyarapítanák pontjaik számát, mégpedig október 20-án, szerdán 13 órától a Putnok ellen – írja a dvsc.hu.

A kis Loki remek formában várja a hétközi fordulót, hiszen az elmúlt négy mérkőzéséből három alkalommal is győztesen hagyta el a pályát. Az elmúlt hetekben a DVSC második csapata fontos pontokat szerzett a kiesés elkerüléséért harcoló gárdák ellen, most pedig a tabellán 13 egységgel álló Putnok ellen szeretné tovább folytatni a jó szériát. Legutóbb a Hidasnémeti otthonában vendégszerepeltek a debreceniek, ahol Sipos Szabolcs, Kovács Gergő, Sármány Kristóf és Kenderesi Dávid találatával magabiztos, 4-1-es sikert arattak. Sármány Kristóf már hétszer volt eredményes az idei szezonban, így jelenleg a jó formában lévő támadó vezeti a házi góllövőlistát.

Ami a Putnokot illeti, az elmúlt két fordulóban veretlen maradt. Előbb az 1-0-ás sikerének köszönhetően Békéscsabáról hozta el a három pontot, míg az elmúlt hétvégén a Tiszafüreddel ikszelt (1-1) hazai környezetben. A kis Loki két ponttal előzi meg aktuális ellenfelét a tabellán, így a középmezőny bebiztosításához létfontosságú lenne egy győzelem a debrecenieknek.

A DVSC II-Putnok rangadót a DEAC-pályán rendezik, a játékvezető Muhari Gergő lesz. A találkozót a Debrecen Televízió élőben közvetíti.

Mint ismert, a hét utolsó napján is játszik a kis Loki, amely a Jászberény otthonában vendégszerepel 13 órától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában