Megye I.

2021.10.09. 12:50

A hazai pályában bíznak a berettyóújfaluiak

A BUSE egy vereséget követően fogadja a teljesen kicserélődött és jó formában lévő böszörményi csapatot.

HTE-BUSE Megye I-es mérkőzés

Fotó: Napló-archív

A BUSE hazai környezetben idén még veretlen, sőt, összesen kettő gólt kaptak, viszont idegenben még nem sikerült pontot szerezniük. A felemás teljesítményről kérdeztük a csapat trénerét. – Nehéz megmondani az okát a kettős teljesítményünknek. Fontos megemlíteni, hogy minden héten más összeállításban játszunk, illetve az edzéslátogatottság sem a legjobb. Annak azonban nagyon örülök, hogy hazai pályán mindig sikerült dominálnunk a meccseket, és ezt a hétvégén is szeretnénk folytatni – kezdte az ambiciózus szakember, aki hozzátette, hogy az eltiltottjaik nagyon fognak hiányozni a mérkőzésen.

Szitkó Róbert

Sok minden változhat

A Berettyó jelenleg a tizedik pozíciót foglalja el a legmagasabb megyei osztályban. – Kissé csalóka ez, hiszen három pont van az ötödik és a tizedik helyezett közt. Egy győzelemmel akár több helyet is előreléphetünk, ez mindenképpen pluszmotivációt kell, hogy adjon – fogalmazott a BUSE vezetőedzője.

Szitkó Róbert elárulta, hogy szezon előtt a felsőházat tűzték ki maguknak célul. – Úgy gondolom, hogy nem lett volna reális vágy a feljutás, a harmadik és nyolcadik hely közt szeretnénk végezni, és szerintem így is lesz a szezon végén – folytatta a Berettyóújfalu mestere, és hozzátette, hogy bízik a fiatalokban, szerinte képesek lesznek teljesíteni az elvárásokat.

Nem szabad félvállról venni

A HTE tavaly több mint 300 gólt kapott, de a Kaszás János–Gyarmati Zoltán-duó eddig jól összerakta a csapatot, és egy helyezéssel előrébb is vannak, mint az Újfalu. – Sok változás történt Böszörményben is, új játékosok és új edzők. Ez a tény azonban nem változtat a célunkon, hiszen mindenféleképpen meg szeretnénk nyerni a találkozót és úgy gondolom, erre hazai közönség előtt és hazai pályán reális esélyünk van – zárta gondolatait Szitkó Róbert.

A BUSE–Hajdúböszörményi TE mérkőzést szombaton 14 órától rendezik a berettyóújfalui sportpályán.

Orosz Krisztofer

Szitkó Róbert tippjei

BUSE–HTE 3–1

Sárrétudvari–DASE 2–1

Püspökladány–DSI 1–1

Egyek–Derecske 0–2

Balmazújváros–Monostorpályi 2–2

DEAC II.–Hajdúsámson 1–2

Hajdúnánás–Kabai Meteorit 1–1

Bocskai–Nyíradony 1–0

Borítókép: Joao Polonio-Guerreiróék a győzelemért küzdenek majd a Hajdúböszörmény ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában