nb III.

2021.09.12. 19:04

Utolsó perces góllal vesztett pontokat a kis Loki

A DVSC II. 2-2-es döntetlent játszott a Tállyával.

Fotó: dvsc.hu

A győzelem reményében lépett pályára a DVSC második csapata vasárnap délután az NB III. Keleti csoportban. Mint ismert, a Szűcs János vezette kis Loki az előző hétvégén az Újpest II. ellen megszerezte idei első sikerét, így a forduló előtt a tabella 19. helyén álló Tállya ellen folytatta volna tovább a jó szereplést, olvasható a dvsc.hu-n.

Esélyeshez méltón kezdett a Debrecen, előbb Kenderesi, majd nem sokkal később Sármány is betalálhatott volna. A meccs első góljára a 19. percig kellett várni, ekkor Gyönyörű Gergő egy szép átlövésből szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. Bő tíz perc elteltével gyakorlatilag az első lehetőségéből egyenlített a Tállya, megváltoztatva ezzel a meccs képét. A félidőig nem tudott ismét nagy fölényt kialakítani a Loki, főként a középpályán folyt a játék.

A szünetben kettős cserével igyekezett frissíteni csapatán Szűcs János, aki Talpalló Norbertet és Maruscsák Jant küldte a pályára. Ez részben sikerült, több alkalommal is a kapuja elé szorította ellenfelét a Debrecen, ám az újabb vezető találat ekkor még váratott magára. Az utolsó 20 percre beállt a 18 esztendős Farkas Tamás, aki a 77. percben egy gyönyörű tekerésből ismét a Loki javára fordította az állást.

Végül sajnos nem örülhetett a három pontnak a DVSC, ugyanis a 90. percben egy szabadrúgást követő kavarodás után ismét egyenlíteni tudott a Tállya, így 2-2-es döntetlennel ért véget az összecsapás.

A DVSC II. szeptember 22-én, szerdán vívja következő bajnokiját, mégpedig a Sényő ellen idegenben.

A tények

Labdarúgó NB III. Keleti csoport, 6. forduló

DVSC II-Tállya KSE 2–2 (1-1)

DEAC-pálya, vezette: Bálint.

DVSC II.: Ecsegi – Tordai, Kovács R., Szujó, Baranyai – Pintér (Farkas, 69.), Balla, Mező (Gellén, 86.), Gyönyörű – Kenderesi (Maruscsák, 46.), Sármány (Talpalló, 46.).

Gól: 1-0 Gyönyörű (19.), 1-1 Ondó (32.), 2-1 Farkas (77.), 2-2 Kovács N. (90.).

Kiállítva: Varga (91.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában