Labdarúgás

2021.09.22. 12:28

Nézőbarát meccset vár Tischler Patrik

Kisebb sérüléséről és a Kisvárda elleni bajnokiról beszélt a Loki támadója.

DEAC-DVSC MK 1/16 döntő 1-2

Fotó: Napló-archív

Nem volt tagja a Veszprém elleni keretnek a DVSC támadója, Tischler Patrik, aki egy kisebb sérüléssel bajlódott, de szerencsére már ismét a többiekkel edz, és motiváltan várja egykori csapata, a Kisvárda elleni bajnoki találkozót, melyet vasárnap 14.15-től rendeznek a Várkerti Stadionban – írja a debreceni csapat honlapja.

– Egy kissé megfáradt a combizmom, így nem tudtam elutazni a kupameccsre, de mostanra túl vagyok rajta. Néhány napot a rehabilitációs edzőnkkel készültem, a feladatokra jól reagált a lábam, így a hét elején visszatérhettem a többiek közé – fogalmazta meg a dvsc.hu-nak a 30-as mezszámú Tischler Patrik, aki tavaly nyáron épp a Kisvárdától érkezett Debrecenbe.

– Furcsa volt egy kicsit, hogy a szabolcsiaknál sok nemzetből származó labdarúgóval játszottam egy csapatban, de többé-kevésbé sikerült megtalálnunk a közös hangot. A magyar játékosokkal azért szorosabb volt a kapcsolat, Gosztonyival például már az MTK-ban is együtt játszottunk. Az utóbbi években elég nagy játékosmozgás jellemezte a Kisvárdát, szinte minden félévben kicserélődött a keret 70-80 százaléka. Most ez másként van, talán ez lehet a sikerük kulcsa, illetve a portugál edző megtalálta azt a játékrendszert, amely fekszik a gárdának.

A honlap kíváncsi volt arra is, hogy Tischler Patrik mire számít a bajnokságban eddig legtöbb gólt szerző Loki és a listavezető Kisvárda találkozóján.

– Ha a tabellát és a statisztikát nézem, egy nézőbarát, sokgólos meccs lesz, amelyen minden néző jól szórakozik. Hazai pályán minden bizonnyal a támadófutballt erőlteti majd a Várda, de bízom benne, felénk billen a mérleg a szerzett találatok terén, és egy jó meccsről, három ponttal térünk haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában