csodás időben

2021.09.05. 11:05

Megtartották a 2021-es Maugli kupát

A sportos ifjúsági találkozón minden évben hagyomány, hogy az állami gondoskodásban élő fiatalok focitornája mellett játékos vetélkedőket is szerveznek a kisgyermekek részére.

A program célcsoportjai rendszerint a debreceni és Hajdú-Bihar megyei lakásotthonokban élő, 12-18 éves fiatalok, és a gondozásból kikerült utógondozottak, valamint hátrányos helyzetben élő gyermekek. Az idei évben a Királyhágómelléki Nagyváradi állami gondozott gyerekeket is vendégül látták a szervezők. A programnak a Debreceni Jégcsarnok sportpályái adtak otthont.

A fő sportesemény a kispályás labdarúgó torna lebonyolítása volt, amelynek során beosztástól függően juthattak el a csoportok a kupa megnyeréséig. A tornát csoportmérkőzésekben bonyolították le, hivatalos játékvezetők közreműködésével. Ebben az esztendőben gálameccs formájában az OB I.-ben szereplő DEAC jéghoki csapatával mérték össze a gyerekek tudásukat.

A kisebbek részére játékos műveltségi vetélkedőt, kézműves foglalkozásokat, arcfestést, ugráló várat, tűzoltó és rendőrségi bemutatót is szerveztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában