cselgáncs

2021.09.28. 13:26

Aranyat is hozott a DSC-SI az egri Tóth Péter-emlékversenyről

Raus Kíra megnyerte a serdülők 48 kg-os súlycsoportját.

Raus Kíránál nem volt jobb | Fotó: debrecenisportcentrum.hu

Huszonkettedik alkalommal rendezték meg Egerben a Tóth Péter-emlékversenyt, ahol a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola cselgáncsozói három érmet szereztek, olvasható a sportcentrum honlapján.

Raus Kíránál nem volt jobb | Fotó: debrecenisportcentrum.hu

A Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban négy kategóriában (diák A, B, C és serdülő) 364 fiatal dzsúdós lépett tatamira, köztük a DSC-SI tehetségei. A serdülők 48 kg-os súlycsoportjában imponáló magabiztossággal, mind a négy meccsét megnyerve szerzett aranyérmet Raus Kíra. Ugyanebben a korcsoportban két további harmadik helynek is örülhettek a debreceniek: Süveges Fanni (52 kg) az edelényi Pásztor Pannát, míg Fedora Ferenc (55 kg) az MTK-s Kasza Imrét múlta felül a bronzmeccsen.

Egy héttel később az ifjúságiak küzdöttek meg az érmekért az országos bajnokságon. A győri Olimpiai Sportparkban tizennyolc súlycsoportban avattak bajnokot. A DSC-SI Kondé Levente (81 kg) révén egy ötödik, Süveges Fanni (48 kg) és Kriuchkov Ivan (81 kg) jóvoltából pedig két hetedik hellyel fejezte be a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában