Helyzetjelentés

2021.08.31. 14:56

Nem szenvedett súlyos sérülést Varga József

A Loki középpályása el is kezdte a rehabilitációt.

Forrás: dvsc.hu

Fotó: Picasa

A Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés második félidejének elején egy sprint után kapott a lábához Varga József, aki nem is tudta folytatni a játékot. A kezdeti ijedtség nagy volt, de az elsődleges vizsgálatok nem mutattak szakadást, csak erős húzódást – írja a dvsc.hu.

– A középpályán megtámadtam Tokmacot, és egyből egy szúró fájdalmat éreztem a combomban. Megpróbáltam folytatni, de minden lépésnél fájt, így inkább cserét kértem. Az eddigi tapasztalatok alapján biztos voltam benne, hogy szakadás, de szerencsére megúsztam egy erősebb húzódással – mondta Varga József, aki szinte azonnal elkezdte a rehabilitációt és bízik benne, hamarosan csatlakozhat a többiek közé.

Szintén bíznak a DVSC-nél a mihamarabbi visszatérésben Sylvain Deslandes és Charleston Silva dos Dantos esetében is, akik már külön munkán edzenek a pályán Száraz Ádám erőnléti edzővel.

Bódi Ádám térde viszont még mindig érzékeny, de folyamatosan zajlik a rehabilitáció. A Pakson megsérült Poór Patriknak véget ért az orvos által előírt gyógyszeres kezelése, jelenleg mozgásterápián van, kérdéses, mikor számíthat rá újra a szakmai stáb.

Szécsi Márk hajlítójában még mindig van szakadás, így nem tud a többiekkel készülni, ugyanakkor jó hír, hogy Bárány Donát elkezdte a futómunkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában