kézilabda

2021.07.10. 15:29

Karina Jezsikava: olyan, mintha hazatértem volna Debrecenbe

A fehérorosz válogatott játékos mindent megtesz majd azért, hogy jó szezonja legyen a DVSC Schaeffler csapatának.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Amikor 2018 májusában Karina Jezsikava elbúcsúzott Debrecentől nem gondolta volna, hogy kézilabdázóként visszatér valaha a cívisvárosba. Aztán 38 hónap elteltével újra a Lokival kezdte meg a felkészülést a szurkolók által nagyon kedvelt játékos, aki első debreceni szezonjában a csapat házi gólkirálya lett.

„Olyan, mintha hazatértem volna Debrecenbe” – foglalta össze a legfontosabb érzéseit Karina Jezsikava a dvsckezlilabda.hu-nak.

„Hiányzott a közeg, a csapat a szurkolók, jó, hogy ismét itt lehetek”

– tette hozzá.

Karina 2018-ban a horvát Podravka Koprivnica csapatához szerződött, játszott a BL-ben, nyert horvát bajnokságot és kupát. Innen került az orosz Asztrahanocska együtteséhez, a csapattal az EHF-Európa-ligában a negyeddöntőig jutott, s negyedik lett az orosz bajnokságban.

„A szezon legkeményebb időszaka áll előttünk, de a jó szerepléshez szükség van a komoly felkészülésre” – mondta Karina a fizikai felmérés után. „Szinte az egész csapat kicserélődött az elmúlt években, de úgy tűnik, hogy egy sikerre éhes keret gyűlt össze Debrecenben. Szeretnék mindent megtenni azért, hogy minél sikeresebb legyen a DVSC a bajnokságban és az európai kupában” – zárta szavait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában