Labdarúgás

2021.07.09. 14:09

Bényei Balázst végleg leigazolta a DEAC

A 31 jobbhátvéd három évre szóló szerződést írt alá.

Forrás: deac.hu

Bényei az előző szezon tavaszán még kölcsönben szerepelt a DEAC-ban a DVSC játékosaként, ám most végleg leigazolta klub, amivel három éves szerződést kötött – közölte a deac.hu.

– A DVSC-nél lejárt a szerződésem, és jelezték felém, hogy a védelem kialakult, nincs szükségük több emberre. A DEAC-tól többször is felhívtak, érzékeltették, hogy hosszabb távon számolnának velem. A megbeszélések után én is arra jutottam, hogy az lehet a legjobb megoldás, ha maradok – fogalmazott Bényei Balázs.

„Az őszi szezonban kellemes tapasztalatot szereztem, a srácok hozzáállása, a szakmai stáb tudása pozitív benyomást keltett bennem.”

Az érződött, hogy a klubnak nem volt NB II.-es tapasztalata, de a végére azért mindenki belerázódott. Sajnálom, hogy az eredmények nem jól alakultak, és nem sikerült kiharcolni a bennmaradást. Várakozással tekintek az új szezon elé. A vezetőség és a szakmai stáb egyre bátrabban fogalmazza meg célként a visszajutást, amivel én abszolút tudok azonosulni, nem véletlenül maradtam a klubnál. Szeretnék eredményeket elérni, célokért focizni és remélem, jövőre ez sikerülni fog – zárta a rutinos jobbhátvéd.

Bényei Balázs Debrecenben született és a DVSC-ben nevelkedett. A 2012-2013-as szezonban kölcsönben szerepelt az akkor NB II.-es Mezőkövesd csapatában, majd visszatért a Lokihoz, és a fiókcsapatban, a Létavértesben futballozott. Ezt követően Zoran Szpisljak elvitte magával Békéscsabára, ahol három szezont töltött, és itt mutatkozott be az NB I.-ben is. A viharsarkiaknál összesen 76 bajnoki mérkőzést játszott, ebből 28 alkalommal az élvonalban lépett pályára. Végül 2017 nyarán tért vissza Debrecenbe, ahol további 54 mérkőzésen kapott szerepet az élvonalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában