Labdarúgás

2021.07.14. 10:06

A DEAC újra kölcsönvette Orosz Marcellt

A védő szerint a Debreceni Egyetem alakulata a tabella első felében végezhet az NB III.-ban.

Forrás: deac.hu

Orosz Marcell a DVTK-tól érkezett tavaly nyáron a DEAC-hoz. A 20 éves védő az előző idényben 27 NB II.-es bajnokin jutott szóhoz, jó teljesítményének hála a csapat egyik kulcsemberének számított. A Diósgyőrrel kötött megállapodás értelmében a fiatal játékos az új szezonban is a debrecenieket fogja erősíteni – tudatta a deac.hu.

– A nyári felkészülést Diósgyőrben kezdtem el, majd Szolnokon szerepeltem próbajátékon, végül visszatértem a DEAC-hoz, amit egyáltalán nem bánok. Sándor Tamás vezetőedző bízik bennem, ez is befolyásolt, amikor meghoztam a döntésemet, emellett a várost is megszerettem, ami szintén lényeges szempontnak bizonyult.

„Örülök, hogy eldőlt a sorsom, mostantól csak a futballra szeretnék összpontosítani.”

Sajnáltam, hogy nem sikerült kiharcolnunk a bennmaradást az NB II.-ben, de már előretekintek. Nehéz még arról beszélni, hogy mire lehetünk képesek a harmadosztályban, ugyanis az ellenfelek kerete még csak körvonalazódik, de szerintem az élmezőnyt bátran megcélozhatjuk. Az a célom, hogy amikor pályára lépek, mindig jó teljesítménnyel rukkoljak elő, szeretnék a gárda egyik vezéregyénisége lenni – nyilatkozta Orosz Marcell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában