Élőben lehet szurkolni!

2021.05.20. 15:06

Nézők előtt rendeznek röplabdamérkőzéseket Hajdúböszörményben!

A rendezvényre csak védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni.

Forrás: Hajdúböszörmény város hivatalos Facebook-oldala

Május 22-én rendezik a dr. Kotsis Attiláné U15-ös leány röplabda bajnokság döntő fordulóját, amelyen a résztvevő csapatok az 1-3. helyezés valamelyikéért versengenek. A megmérettetés helyszíne a hajdúböszörményi Városi Sport- és Rendezvényközpont csarnoka lesz. A mérkőzéseket a szurkolók élőben is megtekinthetik – olvasható Hajdúböszörmény város hivatalos Facebook-oldalán.

A HTE U15-ös röplabdásai Kiss Imréné edző vezetésével elsőként 10 órakor lépnek pályára az Egri Városi Sportiskola játékosai ellen, majd 13 órakor a Miskolci Sportiskola csapatával mérkőznek meg a hazaiak.

A rendezők felhívják a nézők figyelmét, hogy mérkőzések csak védettségi igazolvány bemutatásával látogathatók. A 18. életévét be nem töltött személy csak a védett személy felügyelete alatt vehet részt az eseményen. A beléptetés során a rendezők ellenőrzik ezeket, és szükség esetén a belépést megtagadhatják. A rendezvényen továbbá a maszkhasználat, a távolságtartás, valamint a higiéniai előírások betartása javasolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában