Labdarúgás

2021.04.29. 14:32

Pintér-mesterhármas a kis Loki Sényő elleni meccsén

Megérdemelt győzelmet aratott a DVSC II.

Fotó: dvsc.hu

Szerdán sem maradt mérkőzés nélkül az Igor Bogdanovics vezette kis Loki, amely a labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 32. játéknapján az öt mérkőzés óta veretlen, 7. helyen álló Sényő együttesét fogadta a Nagyerdei Stadionban. A veszélyzóna elől menekülő DVSC II. az utóbbi fordulókban jó formába lendült, így a debreceni fiatalok természetesen egy újabb siker reményében várták a találkozót, mutat rá a klub hivatalos honlapja.

Remekül kezdett a DVSC, az első negyedórában nagy nyomást gyakoroltak ellenfelükre. Az 5. percben Pintér iramodott meg a jobb szélen, majd Gyönyörűhöz passzolt, kinek lövése centikkel ment a kapu mellé. Komoly ziccer adódott még Tordai és Kalafat előtt is, de ők sem tudták kihasználni a lehetőséget. A kihagyott helyzetek azonban megbosszulták magukat, a Sényő egy bal oldali beadás után a semmiből szerezte meg a vezetést (0-1). Összességében az első játékrészben sokkal jobban futballozott ellenfelénél a Debrecen, de nem tudták kellően feltörni a sényői védelmet, így ők vonulhattak előnnyel az öltözőbe.

A második játékrész elején ott folytatta a Loki, ahol abbahagyta, és mindössze hét perc elteltével Kalafat okos passzából Pintér egyenlített (1-1). Nem sokkal később Simon is Pintért indította, aki ezt ismét góllal hálálta meg (2-1). Sok szép akciót dolgoztak ki a hazaiak, Gyönyörű lövése előbb még a kapufán csattant, de aztán a 79. percben 3-1-re módosította az eredményt. Ezzel a találattal pontot tehetett volna a végére a DVSC, ám egy minutummal később büntetőből szépítettek a szabolcsiak (3-2), így viszont izgalmas lett a hajrá. Az utolsó percekben azonban nem adott esélyt ellenfelének a kis Loki, továbbra is hajtottak, Pintér pedig mesterhármasig jutott, és gondoskodott arról, hogy Debrecenben maradjon a három pont (4-2).

Nincs megállás, hiszen a DVSC második csapatára vasárnap 14.30 órától élet-halál harc vár a Putnok otthonában.

A tények

NB III Keleti csoport, 32. forduló

DVSC II. – Sényő-Carnifex FC 4–2 (0–1)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Kátai.

DVSC II.: Hrabina – Jankelic, Kovács R., Szatmári, Füzfői (Kovács G., 83.) – Pintér, Gyönyörű (Girdán, 83.), Szabó Á. (Gellén, 59.), Juhász – Tordai (Maruscsák, 46.), Kalafat (Simon, 59.). Vezetőedző: Igor Bogdanovics.

Gól: Pintér (52., 75., 90.), Gyönyörű (79.), illetve Fabu (25.), Kapacina (81., büntető).

Igor Bogdanovics: Úgy gondolom, hogy a kilencven perc alatt látottak alapján megérdemelten nyertünk. Egy rendkívül erős, taktikusan futballozó csapat látogatott hozzánk, de mi is hajtottunk a három pontért. Az első félidőben bosszús voltam a bekapott gól miatt, de a fiúk ügyesen felálltak a hátrányból. A második játékrészben öröm volt látni a csapatom játékát, gratulálok a srácoknak a győzelemhez. Holnaptól azonban már csak előre nézünk és a következő, nagyon fontos meccsre koncentrálunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában