újabb meccs

2021.04.06. 14:36

Már az ezüstre hajt a DEAC férfi röplabdacsapata

Fazekas Balázsék szerdán ismét pályára lépnek, ezúttal a Dág lesz az ellenfél.

Fotó: deac.hu

A DEAC férfi röplabdázói a gyengébb rajtot követően megemberelték magukat az Extraliga kvalifikáló körében. Fodor Antal együttese a legutóbbi három mérkőzését sikerrel vette, a kiváló szériát a Dág ellen lehet folytatni szerdán 20 órától a DESOK-ban – mutat rá a klubhonlap. A sereghajtót idegenben már két vállra fektették, és most is a három pont lebeg a szemünk előtt.

„Nem szabad félvállról venni a dágiakat, de ki lehet jelenteni, hogy a győzelem a célunk, jómagam egy 3:0-s diadalban reménykedem” – mondta el a deac.hu-nak Fazekas Balázs. „Dágon annak ellenére is nyertünk, hogy akkor nem igazán voltunk még csúcsformában, ám szerencsére az ellenfél több kulcsembere is gyengébb napot fogott ki. Úgy vélem, ha az elejétől a végéig megfelelően összpontosítunk, nem lesz gond szerdán” – hangsúlyozta az egyik pontgyáros, aki azt is elárulta, hogy Ádám Andrást leszámítva mindenki bevetésre kész.

Tóth Andrásék vasárnap a KISTEXT skalpját szerezték meg, ennek köszönhetően újabb lépést tettek a minimális cél, vagyis a bennmaradás irányába, de Fazekas elárulta, már magasabbra tették a lécet.

„Jelenleg a második helyen állunk a tabellán, és ebben a pozícióban akarjuk zárni az idényt. A fővárosiaknak vissza szerettünk volna vágni a hazai vereség miatt, szerencsére ez összejött. Nem igazán találtak rajtunk fogást, ebből pedig rengeteget profitáltunk. Nálunk mindenki hozzátett valamit a sikerhez, én is remekül éreztem magam a pályán. Szerintem a jó formaidőzítéssel magyarázható a mostani sorozatunk” – zárta mondandóját Fazekas, aki hétvégén 17 ponttal vette ki a részét a győzelemből.

Férfi röplabda Extraliga, kvalifikáló kör, 7. forduló

2021. 04. 07. (szerda) 20:00, DESOK – zárt kapuk mögött.

DEAC-Dág

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában