bakancslista

2021.02.26. 21:57

Tischler Patrik egyik álma Amerika

A debreceni támadó szeretné elvinni a lányait Disneylandbe.

DEAC-DVSC MK 1/16 döntő 1-2

Fotó: Napló-archív

A Nemzeti Sport Tischler Patrikot, a DVSC csatárát faggatta arról, hogy van-e bakancslistája, és ha igen, hol tart a megvalósításában. A támadó elmondta családapaként nem egyszerű az efféle vágyakat realizálni.

– Novemberben született meg a második kislányom, Tamara, gyerekek mellett nem a legkönnyebb a bakancslistás terveket végrehajtani. Ha már gyerekeknél tartunk, mindig is az volt az egyik legnagyobb vágyam, hogy fiatalon legyek apuka, és ez sikerült! Első kislányunk, Mira születésekor huszonhat éves voltam, most lesz négy éves, úgyhogy mondhatom, ezt a célomat elértem. Két kislányos apukaként élem a hétköznapjaimat, és nagyon élvezem. A bakancslistán szereplő egyik vágyam is hozzájuk kapcsolódik, egyszer – ha nagyobbak lesznek – szeretném elvinni őket Amerikába, Disneylandbe. Egyébként fiatalon sosem voltam tervezgetős típus, nem írtam listát. A futballban hellyel-közzel elértem, amit szerettem volna, büszke vagyok eddigi pályafutásomra. Persze mindig jó lenne feljebb jutni, mondjuk jövőre egy osztállyal feljebb lépni. Ha valaki, én jól tudom, az NB I. más kávéház, néhányszor megtapasztaltam már. Olyan izgalmas az élvonal, hogy most sem tudjuk megtippelni egyik kiesőt sem. Debrecenben egyébként nagyon jól érezzük magunkat, minden megvan ami kell. A második legnagyobb város, családbarát, itt a Nagyerdő, a sok szép hely. Nekünk ez bárminél fontosabb. Tudjunk menni kirándulni, biciklizni, sok játszótér van, nagyon megszerettük a várost. Pallagon vannak az edzések, kertes házas övezetben lakunk, az edzőközpontban hét, a stadionnál öt perc alatt vagyok ott.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában