kézilabda

2021.02.16. 11:00

Járt volna a büntető a DVSC-nek, mondta a játékvezetői albizottság elnöke

A vasárnapi MTK elleni mérkőzés utolsó másodperceiben történtekkel kapcsolatban a DVSC kikérte a Játékvezetői Albizottság véleményét is.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Ahogy arról portálunkon is olvashattak, a vasárnap lejátszott DVSC Schaeffler-MTK női kézilabda bajnoki 29–29-es döntetlennel zárult. A meccs utolsó másodperceiben a Loki támadhatott, de a vendégek faultolták a jó pozícióban lévő Vantara-Kelemen Évát, a játékvezetők azonban a jogosnak tűnő hétméteres helyett azonban csak időn túli szabaddobást fújtak Köstner Vilmos csapatának. Amit viszont nem sikerült értékesíteni.

Mint az a dvsckezilabda.hu-n olvasható, a debreceni klub az esettel kapcsolatban kikérte az Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezetői Albizottságának véleményét, ahonnan közleményük szerint nagyon gyors és korrekt tájékoztatást kaptak. A szervezet elnöke, Herczeg Péter elmondta, hogy

valóban rossz döntés született, járt volna a büntető a DVSC számára, ez teljesen egyértelmű.

Hozzátette – nem a kollégák mentegetésének szándékával –, hogy reményei szerint az ilyen hibák hosszú távon kiegyenlítődnek, bár az lenne az ideális, ha egyáltalán nem lennének hibák…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában