Labdarúgás

2021.01.18. 10:12

A DEAC-ban bizonyíthatnak a Loki tehetségei

A DVSC több fiatal játékosát is kölcsönadja a Debreceni Egyetem csapatának a tavaszi idényre.

Budapest 20201004 Labdarúgás 2020 NBII NB2 Merkantil Bank Liga Soroksár Debrecen DVSC Fotó Dömötör CSaba Nemzeti Sport Bényei Balázs Ladányi Gergõ

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A Merkantil Bank Liga sereghajtója, a DEAC szeretne megragadni a másodosztályban, ami nem mellékesen az egész debreceni labdarúgásnak javára válna. Az egyetemisták ennek megfelelően igyekeznek megerősíteni a csapatukat, amelyben a Loki partnerként segít, hiszen több játékost is kölcsönad Sándor Tamás együttesének – adta hírül a DVSC hivatalos oldala.

Bár a DVSC hosszabb távon számít tehetségeire, a fiatalok játékosok azonban tavasszal még nem jutnának sok játéklehetőséghez, ezért egyelőre a DEAC-ban bizonyíthatják rátermettségüket. Kenderesi Dávid, Sármány Kristóf és Sárosi Norbert már pályára is lépett a DEAC Békéscsaba elleni edzőmeccsén (1-0), csakúgy, mint a szintén a Lokitól érkező Kundrák Norbert és Bényei Balázs. Az sem kizárt, hogy a kölcsönkontingenshez csatlakozik a kapus Zöldesi Illés is.

A Loki szombaton két felkészülési mérkőzéssel, a Kazincbarcika és éppen a DEAC elleni találkozókkal zárja a felkészülés ezen szakaszát.

Borítókép: Bényei Balázs (pirosban) is a DEAC csapatát erősítheti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában