régi ismerősök

2020.11.26. 10:23

A tévében bukkantak fel a Loki szépe döntősei

Annak idején két mostani valóságshow-­szereplő is elindult a versenyen.

Edina (balról) és Virág nem véletlenül lehet ismerős a debreceni futballszurkolók szemének | Fotó: DVSC-archív

Ha valakinek esetleg ismerős lenne a most futó Való Világból (VV) vagy a nemrég befejeződött, Házasodna a gazda című valóságshow-ból egy-egy hölgy, az nyugodtan higgyen a szemének. Jelen esetben VV Virágról és Edináról van szó. Előbbi a VV legfrissebb szériájának történéseit kavarja fel a beköltözése óta. Edina pedig Szabolcs gazda szíve választottjaként szerepelt az agrár társkereső műsorban.

A kapcsolódási pont a két hölgy között a DVSC, ugyanis a Loki labdarúgói évek óta szerveznek a szurkolók között Loki szépe versenyt. A két évvel ezelőtti szériában pedig a tíz döntőbe jutott lány között ott volt Virág és Edina is.

A végső győzteseknek Tő­zsér Dániel, a piros-fehérek akkori csapatkapitánya, jelenlegi sportigazgatója adta át a díjakat. (Fájdalom, hogy az említett két lány nem került be a legjobb háromba).

Edina (balról) és Virág nem véletlenül lehet ismerős a debreceni futballszurkolók szemének | Fotó: DVSC-archív

Az akkor 16 esztendős Virág azóta felnőtt, és jelenleg a VV Danival való viszonya miatt ad a bulvársajtónak témát, viselkedésével alaposan megosztva villatársait is. Sportos hasonlattal élve: Virág erősen bekezdett a villában, az első éjszakáján becsiccsentve haragította magára szinte az összes ideiglenes lakótársát. Bár a luxusházban meglehetősen negatív a megítélése, viszont a nézők – a szavazataik alapján úgy tűnik – szeretik a most 18 esztendős lányt.

Az említett szépségversenyen szintén döntős volt Mártoni Edina, aki már több tévéműsorban is feltűnt, és úgy tűnik, hogy leginkább a társkereső műsorokra specializálódott. Szerepelt már a Vigyél el! című produkcióban, ahol a kereskedelmi csatorna által bemutatott férfi nem nyerte el a szépség tetszését. Edina kedvét ez nem szegte, hiszen sikeresen jelentkezett az agrárrealitybe, ahol Szabolcs gazda végül őt választotta ki annak a társjelöltnek, akivel szeretne komoly kapcsolatot létesíteni. Ezután a pár elutazott a horvát tengerpartra abban a reményben, hogy az együtt töltött, romantikus kiruccanás még közelebb hozza őket egymáshoz. A műsorból azonban kiderült: az álom­utazás rémálomba fordult, a kamerafelvételek is tanúsítják a kellő összhang hiányát. Ezt felismerve a páros tagjai ezért úgy döntöttek, hogy a nyaralásból hazajövet külön utakon folytatják életüket.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában