Röplabda

2020.10.10. 20:50

Győztes rajttal indítottak a derecskei lányok – videóval

A DSZC-Eötvös DSE Derecske felnőtt NB I.-es csapata számára szombaton délután kezdődött a 2020/2021-es bajnokság.

Fotó: DSZC-Eötvös DSE Derecske

Az egyesület valamennyi utánpótlás csapata veretlen, minden bajnokságban és minden korosztályban vezetik a tabellákat. A felnőttek is szerették volna folytatni ezt a szép sorozatot, de nem volt könnyű dolguk, hiszen egyrészt a tavaly még Extraligában szereplő Jászberény volt az ellenfelük, másrészt a csapatnak nincs hol edzenie – tudtuk meg a klub közleményéből.

Az első szettben magához ragadta a kezdeményezést a jászsági együttes, a hazaiak több hibát vétettek, így vendégsikerrel indult a mérkőzés. A második játszmában kezdtek magukra találni Tóth Kingáék, és főleg Vaida Beáta ponterősségének köszönhetően kiegyenlítettek. A harmadik játékrészben örömjátékot mutatott be a hazai alakulat. Feljavultak a nyitásfogadások, és több centertámadás is eredményes volt. A negyedik etapban 19:19-ig felváltva vezettek a csapatok, a DSZC-Eötvös DSE Derecske feladója sérülten játszott, és izgalmas végjáték után sikerült bravúros győzelmet aratni. Így Béni Kittiék hősiesen küzdve, 0:1-ről fordítottak a tavaly még extraligás Jászberény ellen.

Az NB I.-es felnőtt csapat legközelebb október 17-én 18 órától a Budaörs ellen folytatja a pontvadászatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában