videóval

2020.10.21. 12:09

Ferenczi: átérezzük a nyíregyházi rangadó fontosságát

Remek formában van a Loki labdarúgója, aki már hét gólpassznál jár.

Sifok 20200809 Labdargs 2020 NBII NB2 Sifok Debrecen DVSC Fot Szab Mikls Nemzeti Sport A kpen: Ferenczi Jnos

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Videóinterjút adott a dvsc.hu-nak Ferenczi János, aki a csapat jelenlegi helyzete mellett természetesen a hétvégi, Nyíregyháza elleni keleti rangadóról is beszélt.

- Jól érzem magam a csapatnál, szerencsére nagyon jó brigád jött össze. Óriási a csapategység az öltözőben, úgy érzem, a szakmai stábbal is nagyon jól kijönnek a játékosok, ennek az eredménye pedig megmutatkozik a pályán – kezdte nyilatkozatát a Loki futballistája.

„Többet támadhatok, szerencsére emiatt a gólpasszok is jönnek, úgyhogy mindenképpen pozitív, hogy visszatértem a régi posztomra”

- árulta el, hozzátéve, hogy Korhut Mihály kiesésével kényszerből újra hátvédet játszott. de mindkét feladatot próbálja a legjobb módon végrehajtani. Középpályásként azért kicsit jobban érzi magát.

Ferenczi elmondta, tapasztalták, hogy egyáltalán nem könnyű az NB II.-ben játszani, de hazai pályán vannak simább meccseik. Igazi rangadóra számít vasárnap a Szpari ellen, szerinte a szurkolók ki fognak tenni magukért. – Debreceniként átérzem, hogy milyen egy Nyíregy ellen focizni, de ezt a csapat is átérzi, úgyhogy mindent meg fogunk tenni, hogy győzzünk – zárta gondolatait Ferenczi János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában