Labdarúgó NB II.

2020.09.13. 19:18

Esélye sem volt a DEAC-nak

Már az első félidőben eldőlt a találkozó.

Fotó: Kisalföld / Nagy Gábor

A forduló előtt harmadik helyen álló Gyirmót otthonába látogatott a DEAC a labdarúgó NB II. nyolcadik fordulójában.

Az ideális futballidőben lejátszott mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, és Szatmári révén már a kilencedik percben vezettek: a középpályás Varga passzából lőtt 13 méterről a debreceniek kapujának bal oldalába, 1–0.

A gyors gól után sem vettek vissza gyirmótiak, továbbra is a dunántúliak akarata érvényesült, akik igyekeztek letámadással megfojtani Balogh Pál tanítványainak játékát. A félidő felénél jegyezhettük fel az első vendéglehetőséget, Takács lőhetett kapura nagyon ígéretes helyzetből, de a sorfalról lepattanó labdával a hazaiak indultak meg, és Heffler meg sem állt a kapuig, így a 24. percben már 2–0-ra vezettek a sárgák.

Veszélyesebben

Próbált visszajönni a meccsbe a DEAC, de a nyíltabb játék azt jelentette, hogy több kontralehetősége volt Csertői Aurél csapatának. Ebből egyet ki is használt a kisalföldi alakulat, Nagy bombázott a jobb felsőbe a 41. percben, így 3–0-s állásnál vonultak pihenőre az együttesek.

A második félidőben már veszélyesebben játszott a vendégcsapat, ennek ellenére kétszer is a kapujukba került a labda, de egyik találatot sem adta meg a játékvezető, így maradt a 3–0.

MSZ

Merkantil Bank Liga NB II., 8. forduló

Gyirmót FC Győr – Debreceni EAC 3–0 (3–0)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 300 néző. Vezette: Kovács (Máyer, Ország)

Gyirmót: Rusák – Major, Hudák, Széles, Szegi – Nagy P. (Vass, 73.), Lázár P., Szatmári – Herjeczki (Nagy Kr., 81.), Varga B. (Simon, 78.), Heffler. Vezetőedző: Csertői Aurél.

DEAC: Acsádi – Belényesi, Szabó K. (Nagy Z. a szünetben) – Sándor, Rezes (Székely, 67.), Spitzmüller, Takács P., Balogh K., Nagy K. – Urbin, Burai (Kiss B., 81.). Vezetőedző: Balogh Pál.

Gól: 1–0 Szatmári (9.), 2–0 Heffler (24.), 3–0 Nagy P. (41.)

Sárga lap: Takács (30.), Urbin (62.), Varga B. (75.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában