koronavírus

2020.03.12. 13:51

Zárt kapus meccsek az akadémián is

Fontos információkkal segítik az akadémián futballozó gyermekek szüleit.

Fotó: dvsc.hu

Mint az ismert, a kormány döntése értelmében csütörtöktől kezdve minden magyarországi futballmérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni a koronavírus-járvány terjedése miatt. Ez nyilvánvalóan vonatkozik a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapataira is, az MLSZ előírása szerint minden korosztályos mérkőzés zárt kapus lesz visszavonásig – írja a dvsc.hu.

A szülők ebben a helyzetben nem látogathatják a mérkőzéseket, s a fertőzés megelőzésének érdekében az is fontos, hogy az edzések alkalmával ezúttal a kerítésnél elköszönve, illetve találkozva hozzák edzésre, illetve vigyék haza a gyerekeket, ne tartózkodjanak az akadémia területén, különös tekintettel a büfére és az előtérre

- áll a közleményben.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia természetesen több óvintézkedést is hozott, folyamatosan fertőtlenítik az egész létesítményt, a kézmosókban a szappant fertőtlenítőre cserélték, felhívták a figyelmet a kézfogás elhagyására is. A hatályos MLSZ-rendelkezéseket kifüggesztik az akadémián.

Az élet persze azért nem áll meg, bajnoki meccsek lesznek szombaton is. A DVSC-DLA U19-es gárdája győzelmi reményekkel fogadja a Győrt, míg a szintén pontszerzésre esélyes U17-es és U16-os gárda a Dunántúlon vendégeskedik. Az U15-ösök és az U14-esek akár 3-3 pontot is szerezhetnek a kecskeméti vendégjáték alkalmával, az U13-as és az U12-es együttes pedig hazai pályán folytathatja eddigi kiváló menetelését.

A szombati program

U19: DVSC-DLA-ETO FC Győr 10.30 óra

U17: ETO FC Győr – DVC-DLA 10.00

U16: ETO FC Győr – DVSC-DLA 10.00

U15: Kecskemét-DVSC-DLA 12.00

U14: Kecskemét-DVSC-DLA 14.00

U13: DVSC-DLA-Salgótarján 14.00

U12: DVSC-DLA-Salgótarján 12.30

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában