Meggypiros mezben

2019.11.13. 15:15

A nemzeti tizenegyről szóló könyvet mutatnak be a Nagyerdei Stadionban

A Loki válogatottjai is ott lesznek.

Budapest 20190909 Labdarúgás Euro 2020 selejtező mérkőzés Magyarország Szlovákia csapat fent: Kádár Tamás Baráth Botond Szalai Ádám Willi Orbán Szoboszlai Dominik Gulácsi Péter lent: Nagy Ádám Kleinheiler László Lovrencsics Gergő Sallai Roland Dzsudzsák Balázs Foto Szabó Miklós Nemzeti Spor Budapest 20190909 Labdarúgás Európa bajnoki EB selejtező mérkőzés

Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

Csütörtökön 14 órától a Nagyerdei Stadion Red&White szurkolói klubjában mindenkit szeretettel várnak annak a könyvnek a bemutatójára, amely a magyar labdarúgó válogatottról készült. Meggypiros mezben címmel most jelent meg az a 740 oldalas kötet, amely a magyar válogatott történetének 1001 játékosát és 941 mérkőzésének statisztikáját mutatja be.

A rendezvényen a könyvet megjelentető kiadó vezetőin kívül ott lesznek a DVSC játékosai is, közöttük csaknem húszan olyanok, akik magukra ölthették a válogatott meggypiros mezét. Az érdeklődők a helyszínen már vásárolhatnak a kötetből, amelyet a futballisták örömmel dedikálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában