edzői nyilatkozatok

2019.07.11. 21:16

„Fantasztikus volt látni, hogy több mint 10 ezren látogattak ki a stadionba”

A DVSC vs. FK Kukësi (3-0) Európa-liga-selejtező után a két edző, Herczeg András és Ernest Gjoka értékelte a látottakat.

Fotó: Kovács Péter

Fotó: Kovács Péter

Ernest Gjoka: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, különösen az első félidőben. Akkor voltak helyzeteink is, de azokat nem sikerült értékesíteni. Nem gondolom, hogy három gól különbség van a két csapat között. A visszavágón nagyon nehéz dolgunk lesz, abban bízunk, hogy hamar betalálunk, így hozhatjuk a mérkőzést.

Herczeg András: Fantasztikus volt látni, hogy több mint 10 ezren látogattak ki a stadionba. Köszönöm a csapat nevében is. Nagyon jól kezdtünk, majd átvette az ellenfél a játék irányítását, rúgtak is kapufát. Több hibát követtünk el, szerkezetet is váltottunk. A szünetben az öltözőben megbeszéltük a játékosokkal, a második félidőben már jól játszott a csapat, lőttünk is három gólt. Nehéz visszavágóra számítok, a három gól komoly előny lehet, nem szabad hátradőlni, megelégedettnek lenni, a második mérkőzésen is nagy koncentráltság mellett szervezett játékot kell mutatni. Úgy kell készülni, mintha 0-0 lenne az eredmény.

A találkozóról készült élő, helyszíni tudósításunkat itt olvashatják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában