labdarúgás

2019.06.25. 14:58

Loki: megkezdődött a jegy- és bérletárusítás

A DVSC Futball Zrt. június 26-án, szerdán 10 órától megkezdte a 2019/2020-as idényre szóló futballbérletek, valamint az FK Kukësi csapata elleni EL-selejtezőmérkőzés jegyárusítását.

Fotó: Kiss Annamarie

Jó hír a törzsszurkolóknak, hogy bérleteiket az előző szezonos áron tudják megvásárolni, ráadásul nemcsak a bajnoki- és kupamérkőzésekre, hanem az Európa-liga selejtező mérkőzéseire is érvényesek az állandó belépők.

Az elővétel egyenlő az olcsóbb jeggyel

A szurkolóknak lehetőségük van elővételben, kedvezményes áron megváltani belépőiket, így olcsóbban juthatnak hozzá, mintha a mérkőzés napján, a pénztárban vásárolnák meg a meccsjegyeket. Aki az interneten, a DVSC Ajándékboltban vagy a pénztárakban veszi meg a jegyét az adott meccs előtti napokon, az előző szezon árain tud hozzájutni, míg a meccs napján 20 százalékkal többe kerülnek majd a tikettek (internetes vásárlás esetén a meccsnapon is a régi ár van érvényben). A klub ezzel arra szeretné ösztönözni a szurkolókat, hogy a kényelmesebb megoldást válasszák, és a mérkőzés napján ne kelljen hosszan sorban állniuk.

EL-meccs féláron!

A Loki július 11-én, csütörtökön 19 órától fogadja az albán kupagyőztes FK Kukësi csapatát a Nagyerdei Stadionban. Erre a találkozóra szerdától fél áron – a bajnoki kiemelt jegyárhoz képest 50 százalékos kedvezménnyel – kaphatók a tikettek.

A jegyeket megvásárolni, illetve a bérleteket megújítani online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon lehet. A DVSC Ajándékbolt és a stadion pénztárai hétfőtől szombatig várják a szurkolókat.

A bérletárusítással kapcsolatos részletes információk a www.dvsc.hu weboldalon találhatók.

DVSC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában