El-selejtező

2019.06.19. 14:21

Az AS Roma érkezhet!

Ha a DVSC kiüti az FK Kukësit, a következő körben az olasz sztárcsapattal találkozik az El-selejtezőben. A nap híre még, hogy sajtóinformációk szerint két új játékos tart a Lokiba.

Fotó: AFP

Mint arról beszámoltunk, a keddi sorsoláson eldőlt, hogy a Loki az Európa-liga első selejtezőkörében az Albán Kupa győztesével, a FK Kukësivel csap össze. Az UEFA székházában szerdán megtartották a második kör sorsolását is, és azt már lehetett tudni órákkal korábban, hogy a debreceniek az NK Osijekkel, az AS Romával, az FC Luzernnel, illetve jó eséllyel a Rangersszel, vagy a Hajduk Splittel kerülhetnek össze.

Nagy élmény lenne

Nem sokkal délután két óra után aztán kiderült, hogy az olaszok egyik élcsapata, az AS Roma lesz továbbjutás esetén a cívisek ellenfele! Az első összecsapást július 25-én rendeznék a talján fővárosban, augusztus elsején pedig a Nagyerdei Stadionba látogatnának Edin Džekóék.

– Természetesen a többiekkel figyeltük mi is a sorsolást, és örültünk, hogy a Roma lett a lehetséges ellenfelünk – mondta el a Naplónak Varga Kevin, a Debrecen középpályása. – Eddig sem volt gond a motivációnkkal a kupát illetően, de ez csak plusz lökést adhat, hogy sikerüljön kiverni az albánokat. Egy ekkora csapattal találkozni mindannyiunknak életre szóló élmény lenne, de nem szabad ennyire előreszaladnunk! Most semmi mással nem kell foglalkoznunk, csak azzal, hogy az első kört sikerrel vegyük, és ezért mindent meg is fogunk tenni. Egyelőre még csak ismerkedünk a Kukësivel, de mire eljön az ideje, a szakmai stáb kellően felkészít majd bennünket belőlük – fogalmazott Varga Kevin.

Ketten érkezhetnek

A Lokiról szóló fontos információ az is, hogy sajtóhírek szerint tehetséges támadót igazol a klub, a 20 éves Bévárdi Zsombor ugyanis elfogadta a klub ajánlatát. Mint az nso.hu írja, Bévárdi Siófokon született, pályafutását szülővárosában kezdte. 2014-ben a Puskás Akadémiához igazolt, 2016 nyarán a Vidihez. A csatár legutóbb kölcsönben a Vasasban futballozott, az előző idényben 27 NB II-es meccsen lépett pályára, és két gólt szerzett.

Ugyancsak hírbe hozták a DVSC-vel Györgyi Arthurt, aki az FK Csíkszereda középpályása. A Székelyhon.ro szerint már eldőlt, hogy a 22 esztendős labdarúgó itt folytatja pályafutását.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában