Programajánló

2024.05.21. 16:40

Ingyenes koncertet ad Mága Zoltán a debreceni belvárosban

A hegedűművészt sztárvendégek is elkísérik. A június 1-jei fellépés Mága Zoltán 50 év 50 koncert című sorozatának a része lesz.

Haon.hu

Nemsokára Debrecenbe érkezik Mága Zoltán 50 év 50 koncert című jótékonysági rendezvénysorozata.

Nemsokára Debrecenben koncertezik Mága Zoltán hegedűművész
Nemsokára Debrecenben koncertezik Mága Zoltán hegedűművész
Forrás: MW-archív

Az elismert hegedűművész június 1-jén 19 órától a Kossuth téren ad ingyenes koncertet olyan sztárvendégekkel együtt, mint Bodrogi Gyula, Esztergályos Cecília, Voith Ági, Csikos Sándor, Koncz Gábor, Bangó Margit, Sümegi Eszter, Molnár Levente és Mága Jennifer.

Mága Zoltán a sorozat minden állomásán jótékonykodik

Ahogy arról beszámoltunk, a Liszt Ferenc-díjas művész április 27-én az MVM Dome-ban játszott telt házas, tizenhatezer fős közönség előtt. A zenész 50. születésnapja alkalmából mintegy 500 fellépőt és közreműködőt megmozgató koncert nemcsak egyöntetű kiállás volt Európa és Izrael békéjéért, hanem az állami gondoskodásban és hátrányos helyzetben élő gyermekek megsegítéséért életre hívott új karitatív missziójának ünnepi, jubileumi előadása is. A Pro Caritate-díjjal is kitüntetett hegedűművész születésnapi koncertjén éppen ezért öt olyan alapítvány számára ajánlott fel egy-egy millió forint összegű támogatást, amelyek a gyermekek gyógyulását, fejlődését és jövőjét segítik.

Az 50 év 50 koncert című misszió a következő napokban és hetekben Debrecen mellett Magyarország nagyobb városaiban, Erdélyben és a Vajdaságban folytatódik. Mága Zoltán az eseménysorozat minden egyes állomásán jótékonykodik, és kiemelten támogatja a kórházakat, a beteg gyermekek gyógyulását.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában