Programajánló

2023.12.07. 15:01

Debreceni festőművész kiállítása nyílik az Egri Borozóban

Bekecs Sándor

Immár harmadik alkalommal nyílik kiállítás a Debreceni Művészek Napja alkalmából (a képen Kovács István)

Forrás: Napló-Archív

Kiss Csaba festőművész, a Maticska Jenő Alkotó Kör vezetőjének munkáiból nyílik kiállítás december 7-én 18 órától a debreceni Egri Borozó Egri Borozó Borbarát Bár Galériában.

– A Debreceni Művészek Napját immár harmadik alkalommal ünnepeljük, a kapcsolódó kiállítást igyekszünk mindig december 10-hez közeli időpontban tartani. Az elsőt Puskás István alpolgármester és Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke nyitották meg – mondta megkeresésünkre Kovács István, a borozó tulajdonosa, a kezdeményező. Tavaly Kapin István, a Szent Miklós Diákotthon és a Szent Lukács Szeretetszolgálat lelkivezetője működött közre, míg idén Beszterczey András, a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség lelkipásztora és Dancsó Zoltán, a „Reménysugár” Hajléktalanok Nappali Melegedője beosztott intézményi lelkipásztora köszöntik az érdeklődőket. Az alkotásokat január 6-ig tekinthetik meg az érdeklődők a Bajcsy-Zsilinkszky utcai borozóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában