Farsangi buli

2023.02.27. 10:33

Télbúcsúztató farsang volt a körösszegapáti iskolában

Változatos jelmezötletekkel rukkoltak elő a diákok

Forrás: VJ

A naptár szerint már lassan a vége felé jár – ha nem is volt igazi – a tél. Hűen a régi hagyományokhoz, ilyenkor a körösszegapáti gyermekek a szülők és a pedagógusok segítségével készülnek ennek az ünnepére a helyi általános iskolában.

Forrás: VJ

A kultúrház díszítése is jelzi, hogy farsangi vidámságra gyülekeznek a megjelentek. Osztályonként csoportosan, vagy egyénenként mutatkoznak be a gyerekek. Az alsósok között volt boszorkány, angyal, tündér, űrhajós, vadász és bohóc, de megjelent Piroska és a farkas is. A felső tagozat tanulói inkább csoportosan szerepeltek. Ismert zenészegyütteseket formáltak meg, énekeltek és táncoltak.

Forrás: VJ

Minden gyermek, aki felöltözött ajándékot kapott, melyet Pintye Edit, az iskola vezetője adott át.  Nagy sikere volt a tombolatárgyak kisorsolásának, nagyon sokan nyertek. A fődíjat pedig két alsós diák nyerte, akik egy szép tortát vihettek haza. 

Vmirjáncki József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában