Feldobják a templomtúrákat

2022.07.04. 12:23

Nyáron újra szerelmes lesz a Nagytemplom

Naplementés borozást és déli orgonakoncerteket tartogat a szerdán induló nyári program.

A Debreceni Református Nagytemplom a nyári melegben is várja látogatóit, vendégeink színes programkínálatunkban megtalálhatják a nekik tetszőt: hogy valóban „beleszeressenek” a templomba. A „Szerelmes Nagytemplom” részeként a látogatók szerdánként délben orgonakoncerttel egészíthetik ki a templomtúrákat, szerda esténként pedig egy-egy pohár finom borral a kezükben nézhetik végig a naplementét a panorámajárdáról. A nyári programcsomag első eseménye július 6-án (szerdán) 12 órakor indul: a Nagytemplom egyedülálló orgonájának hangzásában gyönyörködhetnek. A szerda esti borozással záródó tárlatvezetéseken való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ezen a weboldalon, személyesen a Nagytemplom jegypénztárában, vagy telefonon a 06-52/614-185 telefonszámon tehetnek meg – tájékoztatott a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség. 

Forrás: Napló-archív

A harangjáték dallamaival 

Mint kifejtik, szerdánként délben a zene szerelmeseit várják: rövid orgonakoncerttel indulhat a nagytemplomi látogatás, és a 24 harangból álló harangjáték dallamai is újra felcsendülnek. Míg szerda esténként „az élmények szerelmesei” különleges módon ismerkedhetnek meg Debrecen ikonikus templomával a 19 órakor kezdődő tárlatvezetéseken. 
A programajánlat 2022. július 6. és augusztus 10. között érhető el.

HBN 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában