Utcazenétől a kézműves vásárig

2022.07.19. 10:11

Július végén beveszi a Belvárost a DEMKI

Július utolsó hétvégéjén 2022. július 28 és 30 között, csütörtöktől szombatig tart a II. Debreceni Utcazene Napok.

Forrás: DEMKI

Négy helyszínen rendezik meg azt a dzsemborit, amelyen több mint 20 formáció adja a nyáresti hangulathoz az alapot. Itt lesz többek között a már tavaly nagy sikert aratott Kelet Brass Band, a Hollóének Hungarica, a Rius&Band Nagyváradról, de a Debreceni Helyőrségi Zenekar is színesíti a repertoárt sokan mások mellett a Hal közben, az Ifiház-ban, a Borterasz előtt, és az újra életre kelő Gambrinusz Közben - olvasható a DEMKI közleményében.

Utóbbi helyszínen július 30-án 16 és 21 óra között a CSAK Design és a CIHA Egyesület részvételével a kézműves termékek teljes repertoárját felvonultató Átjáró vásárt is rendez a DEMKI.

Itt még nincs vége a programok sorának, mert július 31-én vasárnap 17 és 21 óra között karibi hangulat költözik be a Hal közbe. A Debrecenben már nyárelőn nagy sikert aratott Team Gusto Cubano salsa és bachata zenét játszó 10 tagú zenekar közreműködésével tart utcabált a DEMKI és a SeVeN.

A részvétel mindegyik rendezvényen ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában