Délután mutatják be

2022.06.02. 07:20

Egy kötetnyi írott útkeresés: terítéken Tamás Nándor új könyve

Tamás Nándor a legújabb könyvét mutatja be június 2-án, csütörtökön – ma – 17 órától a Bajcsy-Zsilinszky utcai Egri Borozó Borbarát Bárban. A könyvről Mester István beszélget a szerzővel. Az eseményen a Piszkos Freddy duó zenél, melyet a szerző és Pércsi Sándor alkot. 

Tamás Nándor | Forrás: Molnár Péter

A Napló volt munkatársa az Itt esik a fene seggre című kötet kapcsán elmondta, versekbe, novellákba, jegyzetekbe, dalszövegekbe foglalt útkeresést olvashatunk benne. Mindazt, amit Tamás Nándor megélt, vagy ahogyan benne lecsapódtak a körülötte lévő világban történtek. Ahogyan azt tőle – korábbi könyveiben – megszoktuk, időnként humorral, máskor lélekmélyből felhozott gondolatokkal reflektál. 

A szerzőhöz a kötetben szereplő írások közül a legközelebb az Egyenesen a mocsárba című „road movie” áll. A történet szerint két jó barát lába alatt forróvá válik a talaj Magyarországon, és útra kel, különös kalandokba keveredik, de hiába keresi a békét, nem találja meg.

HaBe 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában