Tehetségkutató

2022.03.06. 08:48

A Dal 2022: Wolf Kati szívesen elmenne a Ruby Harlem házibulijába

A hajdúböszörményi csapat nem jutott be a fináléba.

Forrás: Ruby Harlem

A második elődöntővel folytatódott szombat este A Dal 2022-es kiadása a Duna Televízión. A műsorban megyei kötődésű zenekarért is szurkolhattunk, a Ruby Harlem és Kohánszky Roy közös produkciója azonban nem volt elég a fináléba jutáshoz.

 

 

A Még ma este című szám összesen 36 pontot kapott a zsűritől. Az Origo beszámolója szerint Egri Péter jó értelemben könnyűnek, lazának, levegősnek érezte a produkciót, jobban tetszett neki ez a mostani verzió, mint a korábbi. Mező Misinek külön tetszett az a „gizdaság”, hogy az egyik tag az asztalon dobolt: szerinte lehetett érezni a zsűriasztal mögött is a házibuli, a jókedvű jammelés hangulatát, amit a zenészek meg akartak idézni – ahogy azt az előadásuk előtt is elmondták. Wolf Kati is azt mondta, hogy menne a Ruby Harlem házibulijába, kilenc pontot adott, miközben Ferenczi György csak nyolcat.

 

A zsűri pontszámai alapján az első három helyezett, vagyis a Napfonat (40 pont), Pádár Szilvia (39 pont) és Solére (39 pont) automatikusan továbbjutott, a közönségtől pedig – a maradék hét előadóból – Andelic Jonathan JOTA kapta a legtöbb szavazatot, így ő is mehetett tovább a döntőbe. Az első elődöntőből Oláh Ibolya, a Third Planet, a Subtones, valamint Hegedűs Bori és Tempfli Erik duója jutottak még tovább, így ők is ott lesznek a jövő heti fináléban, ahol a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséri majd a fellépőket – emlékeztet a portál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában