szüreti fesztivál és vásár

2021.10.05. 16:50

Mihály-napi hacacáré a Százszorszép Óvodában

Fotó: Százszorszép Óvoda

A debreceni Százszorszép Óvodában hagyományteremtő szándékkal első ízben rendeztek őszi szüreti fesztivált és vásárt, melyen a kicsik és szüleik tartalmasan szórakozhattak. Délelőtti programként az ovisok megismerkedhettek a szőlőpréseléssel, majd délután a Százszorszínes vásár, táncház, valamint Kapusi Szabolcs koordinálásával a Népi játszótér színes feladványai várták a lurkókat.

Fotó: Százszorszép Óvoda

– A csoportszinten megvalósított hagyományközvetítésen és a hozzá kapcsolódó énekes-mozgásos játékokon keresztül próbáltunk egy emlékezetes napot összeállítani a gyermekek számára – mondta Heteiné Löki Judit intézményvezető, aki azt is elárulta, hogy a vásáron befolyt szülői felajánlások az óvodában több mint egy évtizede működő Lóci Alapítvány vagyonát gyarapították. Az alapítvány a gyermekek fejlesztését szolgáló eszközök, udvari játékok, kulturális és sportesemények szervezésére fordítja az összeget.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában