készülőben a klip

2021.09.05. 13:45

Megállás nélkül próbál és forgat a Kertekalatt zenekar

A csapat hamarosan kiadja első nagylemezét.

Gőzerővel készül a Kertekalatt formáció első nagylemeze – közölte a zenekar a közösségi oldalán. Mint tudjuk, a csapat tagjai bő egy éve játszanak együtt, akik a világjárvány ellenére is jól összekovácsolódtak, így úgy vélték, eljött az ideje, hogy kiadják első közös lemezüket.

Tíz új szerzemény

Posta Máté, a zenekar menedzsere elöljáróban kiemelte, a nagylemez az NKA Hangfoglaló program segítsége nélkül nem jöhetett volna létre, óriási lehetőséget kaptak azzal, hogy az induló előadóknak szóló kezdeményezés teljes körű támogatást biztosít. – Eddig négy dalt ismerhet tőlünk a közönség, viszont a bakeliten tíz olyan új szerzemény lesz, amelyeket még soha senki nem hallhatott. Eklektikus zenére számíthatnak az érdeklődők, melyben többféle stílus, irányzat keveredik – jegyezte meg.

– Az első dalhoz most készül a klip, s reményeink szerint legkésőbb október végén megjelenik. Nagyszabású videóklipről van szó, a zenekar még nem vett hasonlóban részt, ugyanis színészek is feltűnnek, igazán jól ki van találva az egész. Az előzőekhez képest kicsit több energiát, időt és anyagi ráfordítást von maga után, azonban mindenképpen a legnagyobb lehetőség a formáció életében – fűzte hozzá.

Feltöltődtek a koncertektől

A tagok otthonukban veszik fel a dalokat, majd közösen dolgoznak még rajtuk a próbateremben, végül pedig Szegeden készül el a végső változat. – Volt néhány fellépésünk a nyári szezonban, viszont most az album az első, nem akartuk túlvállalni magunkat. Voltunk nagyobb bulikon, mint például a Campus Fesztivál is, ezek feltöltődést nyújtottak, ugyanis találkozhattunk a közönséggel. Az elkövetkezendő időszakban is a lemezre fókuszálunk, mivel szeretnénk, hogy december 31-ig megjelenjen. Gyakorlatilag egyéves a zenekarunk, ezért is olyan fontos számunkra ez az esztendő, szeretnénk kihozni magunkból a maximumot – hangsúlyozta.

Nagy Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában