Megújult közösségi házban és főtéren

2020.08.21. 09:51

Színházzal és ülőkoncerttel ünnepeltek a téglásiak

Mindenki nagy örömére augusztus 18-án színházi előadással, 20-án pedig szabadtéri ülőkoncerttel folytatódtak Tégláson az ünnepi programok.

Fotó: Téglási Városi Könyvtár

Kedden a Pesti Művész Színház „Imádok férjhez menni” című vendégjátékára invitálták a város lakóit. A nemrégiben korszerűsített multifunkciós közösségi házban megtartott előadás résztvevői Maugham kétfelvonásos vígjátékát parádés szereposztásban élvezhették.

Fotó: Téglási Városi Könyvtár

A folytatás során csütörtök este egy új helyszínt, a szintén nemrégiben átadott főteret vehették birtokukba a téglásiak. A szegedi Party Art's OK zenekar ülőkoncertjén a zenekedvelők a magyar és nemzetközi könnyűzene legnépszerűbb slágereit hallhatták. A jó hangulatú, kiváló dallamok mellett a szervezők finom ízekről is gondoskodtak. A téglásiak örömmel vették birtokba új közösségi terüket.

Fotó: Téglási Városi Könyvtár

A kellemes és igazi közösségi élményt nyújtó nyári rendezvényekre méltán lehetnek büszkék Téglás lakosai, akik településükön a veszélyhelyzetben is megtalálhatták az igényes szórakozás tereit, biztonságos lehetőségeit – tájékoztatta portálunkat Németi Katalin, a Téglási Városi Könyvtár intézményvezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában