tele van tervekkel

2020.02.24. 16:32

Nincs pihenés Marina számára

A tehetséges színművésszel legutóbb az 5. Magyar Filmszüreten találkozhattunk Debrecenben.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

A Nemzetközi Emmy-díj átvétele óta szinte folyamatosan Magyarországot és Európát járja Gera Marina. A magyar filmek mustrájára a közelmúltban Debrecenbe érkezett, a napokban pedig már Londonból üdvözölte rajongóit Facebook-oldalán: „Londonban vagyok, de legközelebb a Berlinálén is találkozhattok velem! Örülök, hogy ilyen büszke rám a Magyar nemzeti Filmalap!” – olvasható a bejegyzésben.

Nemrég örömmel posztolta azt is, hogy a Nino bárkája című magyar film nem kevesebb mint 12 jelölést kapott a Magyar Filmdíjon, és ebből egyet ő mint legjobb színésznő tudhat magáénak. Az örök tél című film 34 éves sztárja korábban a Naplónak elmondta, elsősorban Magyarországon szeretne a továbbiakban is dolgozni, de emellett külföldön is keresi azt az utat, melyen nemcsak színészként, hanem alkotóként is dolgozhat egy filmben. Úgy tűnik, Gera Marinának sikerült szavait kis időn belül tettekre cserélnie.

SZD

Borítókép: Gera Marina a Filmszüret beharangozó sajtótájékoztatóján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában