Bárhol jársz

2020.01.12. 16:10

Új videóval rukkolt elő Betti és Josh alkalmi párosa

Bárhol jársz címmel tarol az interneten Gábor Bernadett és Szarvas József új produkciója.

Fotó: Betti és Josh

A Desperado Bettije alig néhány héttel ezelőtt számolt be a Naplónak első szólóalbumának részleteiről, nemrég már új klipet is forgatott a debreceni énekesnő. Josh és Betti nem először látható közös videóban, hiszen egy évvel ezelőtt a Tőled kaptam én című Josh-slágert vitték vászonra, az új klip forgatásának részleteiről most Betti számolt be lapunknak, miután kiheverte a szombati, Baját és Kazincbarcikát is érintő körútját a Desperadóval.

– Már a 2019 februárban megjelent duettünk után is tudtuk, hogy nem ez volt az utolsó közös produkciónk, hiszen Josh már akkor jelezte, hogy szívesen énekelne közös dalt még velem. A Bárhol jársz című közös számhoz készült videóban egy fiatal lány és egy fiú is szerepel, akik Budapesten élnek, és a való életben is egy párt alkotnak. Bár személyesen sajnos nem volt lehetőségem találkozni velük, nagyon hitelesek a videóban. Josh és én szintén a fővárosban rögzítettük a képeket, s bár a klipben valószínűleg nem látható, de nagyon sokat nevettünk, így gyorsan elrepült a forgatással eltöltött négy-öt óra a fotóstúdióban. Az legfrissebb Betti-Josh-duett sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a nemrég bemutatott Így szeretem című dalhoz készült klip népszerűségéhez hasonlóan az alig három héttel ezelőtt debütált videót eddig több mint 117 ezren tekintették meg a legnagyobb videómegosztó portálon.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában