jubileumot ünnepeltek

2019.09.17. 14:13

Hatvan esztendeje a közösséget szolgálja a hajdúdorogi művelődési ház

A balmazújvárosi Bekton Ifjúsági Zenekar és a Hajdúdorogi Mazsorett Együttes közös produkciójával indult útjára a kulturális előadásokban bővelkedő programcsokor a mozi előtti téren.

Fotó: Miska Andrea

Fotó: Miska Andrea

A Görög Demeter Művelődési Ház jubileumi évfordulóján Simon Istvánné igazgató asszony a közösség múlt és jelen kulturális értékeit éltető kedves, méltató szavakkal szólt az ünneplőkhöz. A 60 éves évfordulón Csige Tamás polgármester mondott köszöntőt, aki elismerő oklevelet adományozott a művelődési házban végzett munka megbecsülésének jeleként.

A színpadi ajándékműsorok sorát a Móra-iskola zenei tagozatos növendékeinek előadása nyitotta meg. Az ünnepi pillanatokat Bába Ferenc, a kultúrház egykori vezetőjének múltba tekintő elbeszélései, a régi esztendők összejöveteleinek felelevenítése tette bensőségessé.

A jeles alkalomból rendezett összejövetelen a művelődési ház égisze alatt működő és meghívott helyi egyesületek egy-egy színpadi produkcióval köszöntötték az egybegyűlteket. Az örömtánc sem maradhatott el ezen a napon, néptáncosok forgatták meg a táncoslábú vendégsereget.

Az ünnepi esemény az 1987-es, első hajdúdorogi Aratónap képkockáinak megtekintésével ért véget a mozi vetítőtermében.

Miska Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában