Kétbalkezes rendőrök

2019.09.07. 13:18

Debreceni művészek a vadonatúj vígjátéksorozatban

Két cívisvárosi kötődésű színész, Parti Nóra és Mészáros Tibor is feltűnik a Jófiúk című sorozatban.

Fotó: Matey István

Augusztus végén a kereskedelmi csatornák lerántották a leplet a vadonatúj kínálatukról: talk-show, természetfilm-sorozat, szórakoztató kvíz- és zenés show-műsor várható, valamint a magyar sorozatok is új évaddal jelentkeztek, avagy frissek érkeztek. Jelen esetben az utóbbiak táborát erősíti a Jófiúk, mely egy spanyol sorozat magyar adaptációja. A sorozat első epizódját múlt vasárnap mutatta be az RTL Klub. A vígjátéksorozat egy csapat idétlen rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. A történet középpontjában egy ügyetlen rendőrfőnök és két igazi esetlen zsaru áll, akik egy szembejövő kutyától is megijednek. Ebben a szériában kapott szerepet a püspökladányi születésű Parti Nóra, valamint a debreceni Csokonai Színház egykori tagja, a színész-rendező, mindemellett Kaszás Attila-díjas Mészáros Tibor.

Sokféle szerepkörben

A színésznő, Parti Nóra a sorozatban Bernadettet alakítja, aki Gyuláék (a főszereplő, Mihályfi Balázs) lakásához közel kifőzdét üzemeltet. Egyedül neveli két, különböző apá­tól született fiát. A férfiakkal nincs szerencséje, amin az sem segít, hogy enyhén kapcsolatfüggő. Nórát egyébként olyan nagy sikerű filmekből ismerhetjük, mint például az Egy bolond százat csinál, a Poligamy vagy az Üvegtigris 2. része és a Brazilok. Tévéfilmek vonatkozásában is sok alkalommal feltűnt a képernyőn, többek közt játszott a Válótársakban és a Társasjáték második évadban.

Nagy Dóra

Borítókép: Mészáros Tibor az Imígyen szóla Louis de Funès előadásán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában