Hurrá!

2024.07.08. 12:21

Idén is az érettségizőké lesz egy napra a debreceni strand

A szervezők változatos programokkal várják a diáksereget.

Haon.hu

Immár ötödik alkalommal, egy teljes napra birtokba vehetik a debreceni strandot az érettségiző diákok – jelentette be a debreceni önkormányzat. Ahogy a városháza közleményében olvasható, a hagyomány 2020-ban kezdődött, azóta minden évben biztosítja a város a végzősök számára az ingyenes belépést a fürdő területére.

Ismét érettségizőkkel telik majd meg a debreceni strand
Ismét érettségizőkkel telik majd meg a debreceni strand
Forrás: Napló-archív

A város középiskoláinak érettségiző diákjai mind meghívást kaptak a rendezvényre. Az előzetes regisztrációt követően a kijelölt napon diákigazolványuk vagy személyi igazolványuk felmutatásával térítésmentesen léphetnek be az Aquaticum Debrecen Strand területére, ráadásul ahogy a korábbi években is, kifejezetten számukra meghirdetett programokkal egybekötve rendezik meg idén is a végzősök napját.

A lehetőséggel 2024. július 10-én élhetnek az idén sikeres érettségi vizsgát tett diákok.

A fiatalok már 8 órától birtokba vehetik a létesítményt, majd a nap folyamán több programon is részt vehetnek. A strandröplabdapályán 11 és 13 óra között rendeznek tornát a jelentkező csapatoknak, 14 órától lufi-nyereményeső játék lesz, 15 órától pedig selfie ring 360 spinner áll majd a fotót készíteni kívánók rendelkezésére. Arc- és test-hennafestésre is lesz lehetőség, valamint sorversenybe is be lehet nevezni. 16 órakor extrém ugróverseny kezdődik. A jó hangulatról egész nap ismert DJ-k (például DJ Jauri) gondoskodnak.

A diákok a Nagyerdei körút felőli (a körforgalomhoz közelebb eső) „B” pénztárnál léphetnek majd be a strand területére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában