Ünnepség

2024.06.03. 21:15

Regionális nagycsaládos és városi gyermeknap Nádudvaron

A lufis bohóc alig győzte hajtogatni a gyermekek kedvenceit.

Marján László

A lufihajtogató bohóc ki sem fogyott a munkából

Forrás: Marján László

A Nádudvar Városi Gyermeknapra várta a kilátogatókat a helyi önkormányzat, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a nádudvari „Mindent a családért” Nagycsaládosok Egyesülete közösen az Emőd-tavi rendezvénytéren és a Nádudvari Látogatóközpontban.

A gyereknapi rendezvény szószólói(balról): Deliné Szolanics Zsuzsanna, Burkvics Lajos, Maczik Erika
A gyereknapi rendezvény szószólói (balról): Deliné Szolanics Zsuzsanna, Burkvics Lajos, Maczik Erika
Forrás: Marján László

A mazsorettfelvonulást követő köszöntőbeszédeket Maczik Erika polgármester, aki maga is nagycsaládosnak mondhatja magát, Deliné Szolanics Zsuzsanna, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének  Felső-Tiszai régióvezetője, valamint Burkovics Lajost, a 88 tagcsaládot soraiban tudó, helyi nagycsaládos egyesület elnöke révén négy vármegye (Borsod-Abaúj-Zemplém, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar) 12 egyesületének tagjai is hallhatták.

Az egész napos dzsemborin volt minden, ami szem-szájnak és bármelyik érzékszervnek ingere. Többek közt motoros, kick-box, tánc, lovas, íjász és kutyás bemutató, illetve rendőrautót és kukásautót is kipróbálhattak a gyerekek.

Az estig tartó murin citerasimogató, társasjáték kóstoló, aszfaltrajzverseny, Csicseri és Borsó gyermekzenei koncert, KRESZ-park, népi fajátékok, egészségpont, Csupa-Csoda vándorjátszótér és cukorkaeső is várta az érdeklődőket, sőt a Naplövő Egyesülettel lehetőségük nyílt a vendégeknek betekinteni a jurták világába is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában