Megnyitó

2024.05.25. 11:28

Megnyitott a Debrecen Drive! Két napig az autóké a főszerep a Nagyerdőn – fotókkal

A péntek esti Night Drive után szombat reggel hivatalosan is megnyitotta kapuit Kelet-Magyarország legnagyobb járműipari seregszemléje. A negyedik Debrecen Drive ismét egyedülálló családi programokkal várja az érdeklődőket és az autók szerelmeseit.

Bekecs Sándor

Ahogyan arról már beszámoltunk, benzingőzös adrenalinlökettel indult péntek este az idei Debrecen Drive. A Night Drive keltette lelkesedési hullám másnap sem hagyott alább, Kelet-Magyarország legnagyobb járműipari rendezvényének hivatalos megnyitójára is tömegek gyűltek össze a Nagyerdei körút és a Pallagi út kereszteződésénél lévő bejáratnál.

Hatalmas érdeklődés övezi az idei Debrecen Drive programjait
Igazi szépségekkel találkozhatunk az idei Debrecen Drive-on is
Forrás: Molnár Péter

A szervezők nevében elsőként Miklósvölgyi Péter, a Debreceni Campus Kft. ügyvezetője köszöntötte az érdeklődőket, s kívánt tartalmas napot, jó szórakozást mindenkinek. Papp László, Debrecen polgármestere kifejezte, bár ez csak a negyedik Debrecen Drive, máris a város egyik legperspektivikusabb, legnagyobb jövőt ígérő rendezvényévé nőtte ki magát, amely a Debrecen jövőjét is meghatározó járműiparhoz is szorosan kapcsolódik. 

Magyarország legnagyobb seregszemléje érkezett a Nagyerdőre 

– emelte ki a városvezető. 

Debrecen drive, autó, nagyerdei stadion
Többek között Miklósvölgyi Péter és Papp László is köszöntöte a Debrecen Drive-ra érkezőket 
Forrás: Molnár Péter

A Debrecen Drive programjairól szól majd a hétvége

Bói Lóránd közlekedésstratégiáért felelős helyettes államtitkár köszöntőjében mindenkit arra kért, hogy a rendezvény után körültekintően, a közlekedésbiztonságra ügyelve térjen majd haza. Fülöp Szabolcs, a Trans-Sped Kft. ügyvezetője elmondta, cégük legnagyobb kamionjával, valamint egy targoncaversennyel is várják az érdeklődőket. Emellett a cég 1300 dolgozóját és családját is fogadják, őket külön is köszöntötte. Szabó Péter, a Schaeffler Debrecen Kft. ügyvezetője elmondta, idén is a Mini Drive programmal érkeztek. 

Páll László, a Campus Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője pedig kiemelte: idén is arra törekedtek, hogy pénztárcabarát rendezvényt hozzanak létre. Ennek része, hogy egyedülálló módon engedélyezik az étel és ital bevitelét a Debrecen Drive területére.

A hétvége programját itt találják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában