Közlekedés

2024.03.27. 08:48

Fontos döntésben kéri a Fészek lakóparkban élők segítségét Széles Diána

Egy új traffibox elhelyezéséről dönthetnek a lakók.

Haon.hu

Többen megkeresték az ott élők közül azzal, hogy az autósok a megengedett sebességet túllépve közlekednek

Forrás: Facebook / Széles Diána

Ahogy korábban hírt adtunk róla, új eszközzel mérik a Debrecen felől érkezők sebességét Berettyóújfaluban. A város belterületén traffiboxot helyeztek el a rendőrök. Mint ismert, Debrecenben több helyen is figyelik az eszközzel a gyorshajtókat: a Szabó Kálmán utca 20. és a Budai Nagy Antal utca 140. szám alatt, valamint a Töhötöm utca – Maros utca kereszteződésében találkozhatunk velük.

Széles Diána alpolgármester Facebook-oldalán tájékoztatta a Fészek lakóparkban élőket, hogy a lakóparkban élő valamennyi család postaládájába eljuttatták azt a tájékoztató levelet, melyben arra kéri a lakókat, hogy döntsenek a Tócópart utcai traffibox elhelyezéséről, legyen-e, vagy sem.

Mint írja, többen megkeresték az ott élők közül azzal, hogy az autósok a megengedett sebességet túllépve közlekednek, hiába van kitéve a sebességet korlátozó közlekedési tábla.

Mivel a traffibox kihelyezését csak abban az esetben végezzük el, ha az az Önök többségének döntésén alapul, ezért arra kérem és biztatom Önöket, döntsék el, hogy az önkormányzat - saját forrásából - helyezzen-e ki traffiboxot a Tócópart utcára, vagy sem 

 olvasható a bejegyzésben.

A lakók válaszait az alábbi linken április 9-ig várja az alpolgármester: http://feszek.debrecen.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában