Debreceni Egyetem

2024.02.11. 12:55

További hat klinikán járt az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriuma

Haon.hu

Kossa György kuratóriumi elnök

Forrás: unideb.hu

Az egyetemet fenntartó Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriuma folytatta látogatásait a DE Klinikai Központ egységeiben. A testület tagjai a klinikák működéséről, terveiről, szervezeti felépítéséről tájékozódtak. Ezúttal a Klinikai Központ Pszichiátriai és Pszichoterápiás, Ortopédiai és Traumatológiai, Szülészeti és Nőgyógyászati, Sürgősségi, valamint Neurológiai Klinikáján, illetve az Egynapos Szemészeti Központban járt a kuratórium elnöke és a testület több tagja – számolt be az egyetemi hírportál.

Kossa György kuratóriumi elnök a klinikákon tett látogatása során kiemelte, hogy mind gazdálkodásban, mind tudományban és az intézmény fenntartásában olyan autonómiát kapott a Debreceni Egyetem, melyet minden kar, klinika, szervezeti egység érezhet a mindennapokban.

- Az új működési modell, az egyetemi közösség ereje, a folyamatos innováció és integráció képes garantálni azt, hogy az intézmény mint egy egészséges szövet, a saját értékrendszere szerint működjön. A Debreceni Egyetem védőernyőt kínál minden dolgozójának – hangsúlyozta a kuratóriumi elnök.

További részletek a hirek.unideb.hu-n olvashatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában