Debreceni Egyetem

2023.12.08. 16:19

Látogatási tilalom egy újabb debreceni klinikán

A maszkviselés továbbra is kötelező az egész Klinikai Központban.

Haon.hu

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusa

Forrás: unideb.hu

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán működő Ortopédia és Traumatológia Klinikán december 9-től látogatási tilalom lép életbe. A maszkviselés pedig továbbra is kötelező a Klinikai Központ valamennyi betegellátó egységében

– olvasható az egyetem hírportálján.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a betegek és a dolgozók védelme érdekében járványügyi megelőző intézkedésként rendelte el december 9-től, szombattól a teljesörű látogatási tilalmat az Ortopédia és Traumatológia Klinikán. 

Emellett továbbra sem lehet látogatni a betegeket a Kardiológiai és Szívsebészeti Klinikán, valamint a Kenézy Gyula Campuson működő Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán, és a maszkviselés is kötelező a Klinikai Központ mindhárom Campusán, a Nagyerdei Campuson, a Kenézy Gyula Campuson és a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campuson is.  

A fenti rendelkezések visszavonásig érvényesek. A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában